OpenWebStart Support for RHEL

The public knowledge pool and discussion forum of the OWS community. Do not post confidential information here!
aggarwalyogesh786
Posts: 9
Joined: 03 Nov 2020, 05:11

OpenWebStart Support for RHEL

Post by aggarwalyogesh786 »

Hi All,

I have installed OWS on RHEL8.4 but after installing it, all the screens are blank and without any text due to which it is impossible to operate.

Does anyone has any suggestions?

aggarwalyogesh786
Posts: 9
Joined: 03 Nov 2020, 05:11

Re: OpenWebStart Support for RHEL

Post by aggarwalyogesh786 »

Any feedback guys?

Janak Mulani
Posts: 218
Joined: 24 Mar 2020, 13:37

Re: OpenWebStart Support for RHEL

Post by Janak Mulani »

Can you please describe which screens are blank? Do you mean screens of itw-settings tool used to configure OWS?

Are you able to start any Jnlp application?

aggarwalyogesh786
Posts: 9
Joined: 03 Nov 2020, 05:11

Re: OpenWebStart Support for RHEL

Post by aggarwalyogesh786 »

Janak Mulani wrote:
15 Jul 2021, 09:01
Can you please describe which screens are blank? Do you mean screens of itw-settings tool used to configure OWS?

Are you able to start any Jnlp application?
Hi,

Please see the attached snapshots.
Attachments
Image20210715162117.png
Image20210715162117.png (92.21 KiB) Viewed 275 times

Andreas Ehret
Posts: 56
Joined: 25 Mar 2020, 12:21

Re: OpenWebStart Support for RHEL

Post by Andreas Ehret »

Was this your first try with OWS 1.4.0 on RHEL8.4 or did it work before (older version of OWS resp. RHEL)?

aggarwalyogesh786
Posts: 9
Joined: 03 Nov 2020, 05:11

Re: OpenWebStart Support for RHEL

Post by aggarwalyogesh786 »

Andreas Ehret wrote:
16 Jul 2021, 11:34
Was this your first try with OWS 1.4.0 on RHEL8.4 or did it work before (older version of OWS resp. RHEL)?
Hi Andreas,

Thank you for writing.

Yes, this was my first try.

Janak Mulani
Posts: 218
Joined: 24 Mar 2020, 13:37

Re: OpenWebStart Support for RHEL

Post by Janak Mulani »

Hi

Unfortunately we do not have a RHEL machine to reproduce your issue.

Can you please send us the logs? https://openwebstart.com/docs/OWSGuide.html#_logging

aggarwalyogesh786
Posts: 9
Joined: 03 Nov 2020, 05:11

Re: OpenWebStart Support for RHEL

Post by aggarwalyogesh786 »

Janak Mulani wrote:
22 Jul 2021, 15:12
Hi

Unfortunately we do not have a RHEL machine to reproduce your issue.

Can you please send us the logs? https://openwebstart.com/docs/OWSGuide.html#_logging
Hi,

I am not able to open even OpenWebStart Settings to capture the logs because of this issue.

Andreas Ehret
Posts: 56
Joined: 25 Mar 2020, 12:21

Re: OpenWebStart Support for RHEL

Post by Andreas Ehret »

can you add the following lines

deployment.log.file=true
deployment.log=true
deployment.console.startup.mode=SHOW

to your "/home/<your user>/.config/icedtea-web/deployment.properties" file to enable logging manually without using the UI.
If you do this, OWS should log to file (/home/<your user>/.config/icedtea-web/log) when you startup your app.

After enabling and startup you should see state1* and stage2" log files in this folder.

aggarwalyogesh786
Posts: 9
Joined: 03 Nov 2020, 05:11

Re: OpenWebStart Support for RHEL

Post by aggarwalyogesh786 »

Andreas Ehret wrote:
26 Jul 2021, 08:13
can you add the following lines

deployment.log.file=true
deployment.log=true
deployment.console.startup.mode=SHOW

to your "/home/<your user>/.config/icedtea-web/deployment.properties" file to enable logging manually without using the UI.
If you do this, OWS should log to file (/home/<your user>/.config/icedtea-web/log) when you startup your app.

After enabling and startup you should see state1* and stage2" log files in this folder.
Hi Andreas,
Thank you so much. I am able to gather the logs. However, I am not sure why we cannot see anything on the screen. Can I attach the logs if someone can help?

Janak Mulani
Posts: 218
Joined: 24 Mar 2020, 13:37

Re: OpenWebStart Support for RHEL

Post by Janak Mulani »

Please send us your logs and also your deployment.properties file.

Post Reply